Ryhdy wappulehden myyjäksi!

Nyt tulee Pönkeliä!

Pönkeli kaipaa jälleen reippaita ja ansiokkaita opiskelijoita myymään vuoden 2023 hupaisinta tuotetta eli Turun Yliopiston teekkareiden wappulehteä Pönkeliä.

Pönkelin myyjänä pääset nauttimaan vain myyjille suoduista eduista ja palkinnoista. Myyjäksi ilmoittautuminen ei sido sinua mihinkään ja myynti perustuu vapaaehtoisuuteen.

Kiinnostuitko? Lue lisää

Wappulehtien myynti on hauskaa puuhaa, ja niiden myyntiä ei tarvitse stressata tai pelätä joutuvansa myymään niitä yksin, sillä pönkelöiset myyvät lehtiä kanssasi wappuna! Tänä vuonna wappulehtiä ei myöskään tarvitse lunastaa etukäteen, ja kaikki myymättömät myyntikunnossa olevat wappulehdet saa palauttaa takaisin pönkelöisille. Myyt siis vain sen verran kuin haluat ja jaksat!

Myyt siis vain sen verran kuin haluat ja jaksat!

Pönkeli hemmottelee myyjiänsä palkitsemalla eri myyntitasolle päässeet myyjänsä:

  1. Taimi - mainion myyjän siemen, 3 myytyä lehteä
  2. Vesa - hyvin juurtunut myyjä, 5 myytyä lehteä
  3. Hirsi - vakaasti tuulessa seisova myyjä, 10 myytyä lehteä
  4. Jalo - komeasti patinoitunut huippumyyjä, 20 myytyä lehteä

Seuraava myyntitaso pitää sisällään aina myös edellisen tason palkinnot. Tämän lisäksi palkitaan koko Pönkelin tehokkain eli paras myyjä ruhtinaallisesti! Killoille ja ainejärjestöille jaetaan lisäksi kunniamainintoja ansioituneesta myynnistä.

Kaikkia Pönkelin myyjiä myös hemmotellaan wapun jälkeen erillisillä virkkareilla, joihin pääsevät vain Pönkelin myyjät.

Lisätietoja kaikista palkinnoista tulossa pian.

HOXHOX! Teekkarifukseille luvassa fuksipisteitä wappulehden myymisestä! Pönkelipisteen saat Pönkelitoimikunnan jäseneltä, eli et omalta tuutoriltasi. Pisteen saat hyvissä ajoin.

Miten myynti käytännössä toimii? Siitä kuulet lisää joko myyjäinfossa 23.3. klo 16-17 (Naturan sali XIV) tai myyjäkoulutuksessa 5.4. klo 16-17 (Agoran salissa XXI)

Tiedot poistetaan valintojen jälkeen.